Specialbyggede skabe

 Hos møbelsnedker Mikkel Gulstad har vi mange års erfaring med at designe og specialbygge alle typer skabe efter mål. Vi arbejder med et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer i både træ, metal og kunststof. 

Lad os bygge den helt rigtige skabsløsning hvor individuelle behov, funktionalitet, design og kvalitet samles i eet. Det kan spare dig for fejlkøb og halve løsninger som kasseres alt for tidligt.

Har du selv designet et skab eller har du en ide som skal færdigudvikles, hjælper vi dig med tilpasninger, finesser og materiale valg. 

Et snedkerbygget skab er et bæredygtigt valg. Levetiden overgår de masseproducerede alternativer med mange årtier grundet den høje kvalitet og optimale løsning til boligen.

Egetræs finéret garderobeskab med inddækket portal af Møbelsnedker Mikkel Gulstad lavet til soveværelse på østerbro
Indbygget skab i skrå niche med låger med udfræset greb fremstillet til kunde på vesterbro, af Møbelsnedker Mikkel Gulstad. Møbelsnedkeriet ligger på Østerbro

Indbyggede skabe er med deres enkle og stilrene udtryk et populært valg til opbevaring i danske boliger. Ved at tilpasse lågerne efter rummenes stilart,enkle eller med fyldninger, bliver skabet en smuk og æstetisk del af rummet. Indbyggede skabe gør det muligt at udnytte pladsen helt optimalt, hver en krog og i hele højden fra gulv til loft. Med et indbygget skab undgås spildplads og flader som samler støv. Indbyggede skabe kan rumme garderoben, generel opbevaring, dit bryggers, cykelværksted, viktualierum, mulighederne er mange.

Indbygget Garderobeskab med fyldningslåger lavet af Møbelsnedker Mikkel Gulstad til herskabslejlighed på Østerbro
Skab med fyldningslåger og fyldnings sidebeklædning lavet af møbelsnedker Mikkel Gulstad, til lejlighed på Østerbro

Drømmer du om et walk-in-closet, specialbygget til mindste detalje efter dine behov for skuffer, hylder, skohylder, bøjlestænger og spejle, i lige akkurat de materialer som giver dig den bedste oplevelse i rummet, hjælper vi dig med at føre drømmen ud i livet.

Indbygget Garderobeskabe samt overskabe med fyldningslåger af Møbelsnedker Mikkel Gulstad til soveværelse på Amager
Indbygget Special skab med hylder, skuffer og låger med udfræset greb fremstillet af Snedker Mikkel Gulstad til soveværelse på Vesterbro