Specialbyggede Skabe

Hos Møbelsnedker Mikkel Gulstad på Østerbro i København har vi mange års erfaring med at designe og specialbygge alle typer skabe efter mål. Vi arbejder med et bredt udvalg af kvalitetsmaterialer i både træ, metal og kunststof til specialbyggede skabe. Lad os bygge den helt rigtige skabsløsning, hvor individuelle behov, funktionalitet, design og kvalitet samles i ét.

Skræddersyede Løsninger

Vi forstår, at dit hjem er unikt, og derfor fortjener dine møbler også en unik tilgang. Vores specialbyggede skabe er designet efter dine ønsker og behov. Uanset om du har brug for indbyggede skabe til garderoben, generel opbevaring, bryggers, cykelværksted eller viktualierum, kan vi hjælpe dig.

Materialer af Høj Kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores skabe er fremstillet af nøje udvalgte træsorter og materialer, der sikrer lang holdbarhed og tidløs æstetik. Fra lågerne til hylderne er hver detalje gennemtænkt og udført med omhu.

Indbyggede Skabe

Indbyggede skabe er med deres enkle og stilrene udtryk et populært valg til opbevaring i danske boliger. Ved at tilpasse lågerne efter rummenes stilart – enkle eller med fyldninger – bliver skabet en smuk og æstetisk del af rummet. Indbyggede skabe gør det muligt at udnytte pladsen helt optimalt, hver en krog og i hele højden fra gulv til loft. Med et indbygget skab undgås spildplads og flader, som samler støv.

Walk-in-Closet Drømme

Drømmer du om et walk-in-closet, specialbygget til mindste detalje efter dine behov for skuffer, hylder, skohylder, bøjlestænger og spejle? Vi hjælper dig med at føre drømmen ud i livet, så du får den bedste oplevelse i rummet.

Kontakt Møbelsnedker Mikkel Gulstad

Har du spørgsmål eller ønsker du at drøfte dine møbelbehov? Kontakt os gerne. Vi glæder os til at skabe specialbyggede møbler, der vil glæde dig hver dag.

Besøg også vores Instagram for mere inspiration og se eksempler på vores arbejde.

Egetræs finéret garderobeskab med inddækket portal af Møbelsnedker Mikkel Gulstad lavet til soveværelse på østerbro
Indbygget skab i skrå niche med låger med udfræset greb fremstillet til kunde på vesterbro, af Møbelsnedker Mikkel Gulstad. Møbelsnedkeriet ligger på Østerbro
Indbygget Garderobeskab med fyldningslåger lavet af Møbelsnedker Mikkel Gulstad til herskabslejlighed på Østerbro
Skab med fyldningslåger og fyldnings sidebeklædning lavet af møbelsnedker Mikkel Gulstad, til lejlighed på Østerbro
Indbygget Garderobeskabe samt overskabe med fyldningslåger af Møbelsnedker Mikkel Gulstad til soveværelse på Amager
Indbygget Special skab med hylder, skuffer og låger med udfræset greb fremstillet af Snedker Mikkel Gulstad til soveværelse på Vesterbro