Radiatorskjuler

Hos møbelsnedker Mikkel Gulstad er en af kompetencerne radiatorskjulere. Her på siden kan du læse hvorfor en håndlavet radiatorskjuler fra en møbelsnedker kan være en rigtig god idé. Du kan også se et par billedeksempler på nogle af de radiatorskjulere snedkeren har lavet som separate løsninger. Andre løsninger er lavet for at skulle matche med resten af hjemmet, snedkerkøkkenet, gulvet, sofaen, en snedkereret briks, en trappe eller andet.

Håndværk

En radiator er obligatorisk i hjemmet, men harmonerer sjældent med hjemmets stil, udtryk og indretning. Hos Møbelsnedker Mikkel Gulstad bygger vi radiatorskjulere efter dine ønsker, behov og hjemmets stil, således at radiatoren bliver en del af inventaret.

En radiatorskjuler kan bygges i mange forskellige materialer. Helt enkel, med krummelurer og med ekstra funktioner, hvor skjuleren også fungerer som bænk eller reol. Du kan altid finde mere inspiration på min instagram. Her kan du også finde eksempler på snedkerkøkken, sofa, brikse, gulve trapper mm.

Ønsker du en smuk løsning til dine radiatorer, kontakt Mikkel Gulstad. Sammen finder vi den løsning som passer perfekt til dig og dit hjem.

håndbygget radiatorskjuler fre møbelsnedker Mikkel Gulstad
håndlavet radiatorskjuler fra møbelsnedker set fra siden
Møbelsnedker håndbygget radiatorskjuler
håndbygget radiatorskjuler møbelsnedker kbh
1FCBDADC-F165-4DC6-B27C-42216D1DD963_1_105_c
05C937CC-4869-4E66-BBFD-2988D37C07D7_1_105_c