Radiatorskjuler

Hos møbelsnedker Mikkel Gulstad er en af kompetencerne radiatorskjulere. Her på siden kan du læse hvorfor en håndlavet radiatorskjuler fra en møbelsnedker kan være en rigtig god idé. Du kan også se et par billedeksempler på nogle af de radiatorskjulere snedkeren har lavet som separate løsninger. Andre løsninger er lavet for at skulle matche med resten af hjemmet, snedkerkøkkenet, gulvet, sofaen, en snedkereret briks, en trappe eller andet.

Kort sagt sætter Mikkel dine behov til en radiatorskjuler forrest og deler gerne ud af sin erfaring med at bygge radiatorskjulere. Dette er med ekspertise inden for valg af farver, materialer of kombinerede løsninger, som han har fået fra sine tidligere projekter.

Håndværk

En radiator er obligatorisk i hjemmet, men harmonerer sjældent med hjemmets stil, udtryk og indretning. Hos Møbelsnedker Mikkel Gulstad bygger vi radiatorskjulere efter dine ønsker, behov og hjemmets stil, således at radiatoren bliver en del af inventaret. Dette kan gøres på mange forskellige måder i forhold til valg af materialer, farver og funktioner. Hos møbelsnedker Mikkel Gulstad kan du sammen med Mikkel tage beslutningen om, hvad der bedst passer til dig. Hvad enten det er en radiatorskjuler, der også bruges som bænk, eller det er en helt almindelig med en udskæring, der matcher resten af dit hjem.

Inspiration til din radiatorskjuler

En radiatorskjuler kan bygges i mange forskellige materialer. Helt enkel, med krummelurer og med ekstra funktioner, hvor skjuleren også fungerer som bænk eller reol. Du kan altid finde mere inspiration på min instagram. Her kan du også finde eksempler på snedkerkøkken, sofa, brikse, gulve trapper mm.

Ønsker du en smuk løsning til dine radiatorer, kontakt Mikkel Gulstad. Sammen finder vi den løsning som passer perfekt til dig og dit hjem.

Nedenunder ses også et lille udpluk af nogle løsninger på en radiatorskjuler, som møbelsnedker Mikkel Gulstad har lavet til nogle yderst tilfredse kunder. Mikkels hovedmål er altid at give kunden den bedst mulige løsning, der passer til netop dennes hjem.

håndbygget radiatorskjuler fre møbelsnedker Mikkel Gulstad
håndlavet skjuler fra møbelsnedker set fra siden
Møbelsnedker håndbygget radiatorskjuler på mål
håndbygget skjuler til radiator møbelsnedker kbh
Special fremstillet radiatorskjuler briks med klapper til opbevarings rum lavet til lejlighed på Østerbro af Møbelsnedker Mikkel Gulstad
Indbygget radiatorskjuler briks med klapper til opbevaringsrum og fræsede udluftnings riste fermstillet til lejlighed på Østerbro af Møbelsnedker Mikkel Gulstad