Snedkerkøkken

 

Lad ikke din køkkendrøm blive begrænset af standardløsninger. Vælg i stedet et snedkerkøkken

Hos Møbelsnedker Mikkel Gulstad arbejder vi ikke i standarder, vi tilpasser dit køkken til dit hjem, dine behov og ønsker.

Med et snedkerkøkken vælger du indretning, design og materialer ned til mindste detalje.

Vi hjælper dig fra ide til færdigt køkken hvor design, funktionalitet og kvalitet samles i en optimal løsning tilsat dit personlige præg.

Snedkerkøkken fra møbelsnedker snedker Mikkel Gulstad København
Lyst snedkerkøkken fra Møbelsnedker Mikkel Gulstad snedker Østerbro
Alternativt snedkerkøkken fra møbelsnedker Mikkel Gulstad snedker kbh
Snedkerkøkken fra møbelsnedker Mikkel Gulstad snedker København. Egetræs bordplade og sprøjtemalede fronter med udfræset greb.

Materialer

Vi bygger i lige netop de materialer du ønsker som ramme om hjemmets samlingssted, køkkenet. Skal fronterne være af træ, linoleum, kork eller messing? Bordpladen af massivtræ, sten eller metal? Mulighederne er mange og vi rådgiver gerne med materialevalg.

Dette giver dig, som kunde, mulighed for at drømme frit. Det bliver dit drømmekøkken ud fra dine idéer. Alt du skal gøre er, at slippe fantasien fri. Mikkel deler gerne ud af sine erfaring i forhold til, hvad du kan med dit køkken.

Opfriskning af køkken

 

Har du et ældre køkken som står lidt trist og umoderne kan nye fronter og bordplade gøre underværker.

Mikkel har som møbelsnedker mange års erfaring i at servicerer og rådgive på bedst mulige måde, når du kommer til opfriskning af dit eksisterende køkken. Alt dette udføres selvfølgelig i gode materialer og med smukt håndværk. Dette kan selvfølgelig være alt fra en opfriskning af dine låger, en ny bordplade eller et helt nyt specialbygget køkken tilpasset kun til dig.

Bæredygtighed

Et snedkerkøkken er en bæredygtig løsning. Levetiden, i både kvalitet og design, overgår de masseproducerede køkkener med årtier. Dette går helt i tråd med den ånd, der er i samfundet omkring resursespild og mindske vores CO2 forbrug.

Inspiration

Du kan altid finde inspiration til dit næste snedkerkøkken eller andre møbelsnedker projekter på vores instagram.

Mangler du råd og vejledning kan du også altid bare tage kontakt til møbelsnedker Mikkel Gulstad.